Skip to main content

Soulful dream business into non-physical realms

Soulful program and support for your Life and Dreams

$0
pledged of$22,000 goal
0
114Days Left
Fund it
Campaign Ends on July 16, 2023

Project Description

  • "I have a Dream."  - Sielukas ohjelma, joka rohkaisee ihmisiä menemään tämän todellisuuden lineaarisen luonteen rajoittuneisuuden tuolle puolelle kokemaan muita ulottuvuuksia pelkäämättä ja luomaan yhteyden omaan sieluunsa, omaan aitoon olemassaoloonsa. Intohimoni on, että jokainen saisi kokemuksen siitä, miltä sielun rakkaus tuntuu ja mitä kaikkea se saa aikaan elämässä. Löytää uudenlaisen elämän ilon kulkiessaan sielunsa kanssa käsikädessä. 
  • Autan Ihmistä voimaan paremmin, kun hän on yhteydessä itseensä, saavuttamaan sisäisen rauhan, tuntemaan itsensä energiseksi, onnelliseksi ja kokonaiseksi ja olemaan aidosti oma itsensä tietäen kuka hän todella on. Painon pudotuskin mahdollistuu prosessissa fyysisesti ja henkisesti, kun keho ja sielu linjataan harmoniseen värähtelyyn keskenään. Haluan auttaa ihmistä elämään ilman kipua, kärsimystä, masennusta ja voimaan paremmin, nukkumaan paremmin, päästämään irti taakoista ja traumaattisista kokemuksista.
  • Henkisyyden etsijöille, jotka etsivät tapoja parantaa kehoa, mieltä, henkeä ja elää elämäänsä yhdistyneenä sielunsa suunnitelmaan. jotka kokevat tärkeäksi henkisen kasvun ja kaipaavat yhteyttä sielunsa kanssa. Tuntevat, että on olemassa muutakin, kuin tämä fyysinen olemassaolo. Käytän asiantuntemustani Dream Walker, Theta healing, Reconnective Healing, Reconnection Sessio, Soul Body Fusion menetelmistä. Yhteys sieluun tekee elämästä parempaa, ei enää kipuja ja kärsimystä vaan rauhaa ja tyytyväisyyttä. Kvanttifysiikka antaa mahdollisuuden tähän, että voin välittää taitojani internetin välityksellä, minne tahansa ilman ajan ja paikan rajoituksia. 
  • Rahoituksella on tarkoitus parantaa Internet-verkostoitumista ja tarjota sitä kautta eristetyillä alueilla asuville ihmisille mahdollisuuksia saada tarvitsemaansa tukea ja apua. Kaikki apu on tarpeen, sillä henkistä tukea tarvitaan juuri nyt runsaasti.
  • Minä ja Sieluni- intohimoni on auttaa mahdollisimman monia löytämään omat potentiaalinsa.
  • Arvostan tukeasi ja kiitän Sinua tekemästäsi työstä. Se on tärkeää meille kaikille.
  • "I still have a Dream"
  • Kiitos, että autat unelman toteutumisessa. Tukesi auttaa myös minua jaksamaan.

Updates

The Campaign FAQs

Usein Kysytyt Kysymykset:

  • Kiitän sinua kaikesta tekemästäsi työstä.

 

 

Rewards